Firma CS-SOFTWARE SRL a fost infiintata in anul 1991 si isi desfasoara activitatea in principal in domeniul informaticii. Societatea are 7 angajati permanenti cu carte de munca si un numar variabil de colaboratori.

CS-SOFTWARE SRL este reprezentant unic pentru Romania al firmei Norman Data Defense Systems din Norvegia, una din leaderii in domeniul securitatii datelor (programe antivirus, controlul accesului, criptare, recuperarea datelor, etc.). Firma CS-SOFTWARE SRL asigura asistenta tehnica si suportul necesar acestui software.

In acelasi timp, firma comercializeaza calculatoare, imprimante, consumabile, subansamble, ofera asistenta tehnica, service, proiectare si construire de retele de calculatoare, software (produse Microsoft, Novell, Corel, Adobe, Symantec, etc.)

Cu toate greutatile economiei romanesti, trebuie sa mentionam faptul ca societatea noastra a avut mereu un trend ascendent, reusind in fiecare an sa realizeze profit.

Firma noastra este certificata de Microsoft si specialistii nostri sunt capabili sa va ofere si instaleze toate solutiile software oferite de Microsoft. De asemenea, angajatii nostri sunt certificati de Microsoft si alte organisme internationale.

Principalii clienti ai firmei noastre sunt: World Trade Center, Agentia Nationala a Medicamentului, Agentia Nationala pentru Resurse Minerale, Hotel Intercontinental, Banca Franco Romana, International Leasing, AUTO-ROM SRL, Unicapital, U.N.T.R.R., Ministerul Agriculturii, etc.

 

  

CS-Software SRL @ 2004 - Toate drepturile rezervate