Stiati ca?

Produsul GFI LANGuard Network Security Scanner va scuteste de deplasaea la statiile de lucru pentru inventarierea patch-urilor Microsoft si ca acestea se transfera de pe internet o singura data pentru toate calculatoarele?

Daca sunteti plecat din firma GFI Network Server Monitor va anunta prin e-mail sau SMS la orice problema sau eroare aparuta pe server si pe statiile de lucru din retea?

Produsul GFI FAXmaker poate distribui automat angajatilor faxurile sosite in firma, iar daca acestia lipsesc pe primesc pe e-mail?

Daca folositi produsul GFI MailEssentials puteti scapa la nivel de server de e-mailurile nedorite catalogate drept SPAM?

 

NOTA! Pentru a transfera documentele PDF, faceti click dreapta pe link si apoi "Save Target As.." si apoi alegeti locatia unde doriti sa fie salvat fisierul. Pentru a le citi, eveti nevoie de programul Acrobat Reader (gratuit). Faceti click pe imaginea de mai jos pentru a il transfera si instala.

 

 

 


GFI este un furnizor foarte important de software anti-virus, anti-spam, pentru securitatea si monitorizarea retelei precum si pentru mesagerie. Fondata in 1992, GFI are filiale  in SUA, in Marea Britanie, Germania, Cipru, Australia si Malta, si isi comercializeaza produsele prin intermediul unei retele mondiale de reselleri si distribuitori. GFI este un partener certificat Microsoft Gold si a castigat premiul the Microsoft Fusion (GEM)

Nume si prenume: 

Numele firmei:      

Adresa E-mail:      

Telefon:                

 

       

 

 

  

 

  

CS-Software SRL @ 2004 - Toate drepturile rezervate