Stiati ca?

Produsul GFI LANGuard Network Security Scanner va scuteste de deplasaea la statiile de lucru pentru inventarierea patch-urilor Microsoft si ca acestea se transfera de pe internet o singura data pentru toate calculatoarele?

Daca sunteti plecat din firma GFI Network Server Monitor va anunta prin e-mail sau SMS la orice problema sau eroare aparuta pe server si pe statiile de lucru din retea?

Produsul GFI FAXmaker poate distribui automat angajatilor faxurile sosite in firma, iar daca acestia lipsesc pe primesc pe e-mail?

Daca folositi produsul GFI MailEssentials puteti scapa la nivel de server de e-mailurile nedorite catalogate drept SPAM?

 

NOTA! Pentru a transfera documentele PDF, faceti click dreapta pe link si apoi "Save Target As.." si apoi alegeti locatia unde doriti sa fie salvat fisierul. Pentru a le citi, eveti nevoie de programul Acrobat Reader (gratuit). Faceti click pe imaginea de mai jos pentru a il transfera si instala.

 

 

 


GFI este un furnizor foarte important de software anti-virus, anti-spam, pentru securitatea si monitorizarea retelei precum si pentru mesagerie. Fondata in 1992, GFI are filiale  in SUA, in Marea Britanie, Germania, Cipru, Australia si Malta, si isi comercializeaza produsele prin intermediul unei retele mondiale de reselleri si distribuitori. GFI este un partener certificat Microsoft Gold si a castigat premiul the Microsoft Fusion (GEM) Packaged Application Partner al anului. Printre clienti se numara Microsoft, Telstra, Time Warner Cable, Shell Oil Lubricants, NASA, DHL, Caterpillar, BMW, US IRS si USAF. Pentru mai multe informatii despre GFI si produsele lor accesati link-urile de mai jos:

Network Security Software


GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.)
GFI LANguard Network Security Scanner (N.S.S.) este un utilitar pentru securitatea retelei si scanarea porturilor, care verifica existenta unor brese de securitate in sistemul de securitate al retelei. Scaneaza intreaga retea si furnizeaza informatii despre service-pack-urile existente pe o statie, patch-urile de securitate care lipsesc, fisiere partajate, porturi deschise si multe altele. GFI LANguard N.S.S. ofera posibilitatea gestionarii patch-urilor necesare: patchuri si  service pack-uri care lipsesc atat pentru sistemul de operare cat si pentru aplicatiile instalate pot fi distribuite automat prin retea.
Detalii  |  Brosura PDF  |  Versiune Trial  |  Preturi

GFI LANguard Security Event Log Monitor (S.E.L.M.)
Realizeaza detectia pe baza event log-urilor a atacurilor prin intermediul retelei si gestioneaza  event-log-urile la nivelul retelei. GFI LANguard S.E.L.M. arhiveaza si analizeaza toate procesele realizate de statiile din retea si avertizeaza in cazul aparitie unor probleme de scuritate, atacuri si alte procese critice. Analiza detaliata realizata de GFI LANguard S.E.L.M. permite chiar si unui utilizator neexperimentat sa: monitorizeze utilizatorii care incearca sa acceseze locatii partajate securizate si fisiere confidentiale; sa supravegheze servere importante si sa creeze alerte pentru anumite evenimente specificeD care apar pe reteaua dumneaviastra; realizarea unei copii de siguranta si stergerea event-log-ului in mod automat pe statiile din retea; detectia atacurilor folosind conturi locale de utilizatori; si multe altele!
Detalii  |  Brosura PDF  |  Versiune Trial  |  Preturi

GFI LANguard System Integrity Monitor (S.I.M.)
GFI LANguard S.I.M. este un utilitar care realizeaza detectia atacurilor  verificand daca fisierele au fost modificate sau nu, adaugate sau sterse pe un system Windows 2000/XP. Daca se intampla acest lucru, administratorul este avertizat prin email. Deoarece hacker-ii trebuie sa modifice anumite fisiere system pentru a obtine accesul la o anumita statie, acest utilitar furnizeaza mijloace de identificare a serverelor predispose atacurilor.
Versiune Full Freeware

Network Monitoring Software


GFI Network Server Monitor

GFI Network Server Monitor este o solutie de supraveghere si gestionare a retelei care monitorizeaza automat reteaua si serverele in scopul identificarii erorilor si permite administratorilor sa identifice si sa resolve problemele inainte ca utilizatorii le raporteze. Prin intermediul Network monitor, alertele pot fi trimise prin email, pager sau SMS. Actiuni de genul repornirea unei statii, a unui serviciu sau executia unui script pot fi realizate automat.
Detalii  |  Brosura PDF  |  Versiune Trial  |  Preturi

Anti-Spam Software

                                                                                  
GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP
GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP ofera protectie anti-spam la nivel de server, eliminand actualizarea si instalarea de software aditional pe fiecare statie. GFI Mail Essentials este un filtru anti-spam care ofera o rata ridicata de detectie a spam-ului folosind metoda Bayeziana si alti algoritmi nefiind necesara configurarea acestuia, cu o rata foarte scazuta de eroare in cazul listei automate de mail-uri acceptate. De asemenea se adapteaza foarte usor mediului de accesare a postei folosit de dumneavoastra, axandu-se pe imbunatatirea detectiei spam-ului. GFI MailEssentials adauga de asemenea utilitare importante server-ului dumneavoatra de mail: disclaimers, rapoarte, arhivarea si monitorizarea mesajelor, raspunsuri automate la nivel de server si serviciu de download POP3.
Detalii  |  Brosura PDF  |  Versiune Trial  |  Preturi

Content Security & Anti-Virus Software


GFI MailSecurity pentru Exchange/SMTP
GFI MailSecurity pentru Exchange/SMTP este o solutie pentru verificarea continutului mesajelor, detectarea exploit-urilor, analizarea posibilelor amenintari si impotriva virusilor care elimina amenintarile provenite din mesaje inainte ca acestea sa afecteze utilizatorii postei electronice. Printre cele mai importante facilitate oferite de GFI MailSecurity se numara o gama de algoritmi anti-virus ce garanteaza o rata mare de detectie precum si un raspuns foarte prompt la virusii noi; verificarea continutului mesajelor si a atasamentelor, izolarea continutului periculos si a atasamentelor daunatoare; algoritm de protectie impotriva actualilor si viitorilor virusi care se bazeaza pe exploit-uri (de exemplu Nimda, Bugbear); un motor de protectie impotriva posibilelor amenintari venite din partea HTML care dezactiveaza script-urile HTML; un motor de scanare impotriva troienilor si a executabilelor, pentru a detecta care dintre acestea sunt daunatoare; etc.
Detalii  |  Brosura PDF  |  Versiune Trial  |  Preturi

Fax Server Software


GFI FAXmaker pentru Exchange/SMTP
Conexiune fax native pentru Microsoft Exchange Server. Aceasta permite utilizatorilor sa trimita si sa primeasca mesaje fax si SMS* direct de la Microsoft Outlook, ceea ce face GFI FAXmaker usor de folosit si de invatat. GFI FAXmaker pentru Exchange este mai usor de gestionat: integrarea in Microsoft Exchange reduce administrarea. Rezultatul consta intr-o eficienta marita si un cost total de detinere mai mic (TCO).
Detalii  |  Brosura PDF  |  Versiune Trial  |  Preturi

Security freeware


GFI WebMonitor pentru ISA Server
GFI WebMonitor este un utilitar pentru ISA Server care permite monitorizarea tuturor conexiunilor active pe ISA Server. Poate fi folosit pentru monitorizarea fisierelor descarcate sau a site-urilor accesate.
Versiune Full Freeware

 

 

  

CS-Software SRL @ 2004 - Toate drepturile rezervate