Avantaje si beneficii:


Motoare multiple de scanare garanteaza o rata mare de detectie si raspuns rapid.

Trojan & Executable Scanner detecteaza executabile malitioase fara actualizarea semnaturilor.

Motorul impotriva exploit-urilor si a amenintarilor HTML dezactiveaza exploit-urile din email si scripturi HTML.

Pret accesibil: 375€ (25), 950€ (100) sau 3750€ numar nelimitat de adrese.


 

Linkuri utile:
   > Brosura PDF
   > Versiune Trial


 

NOTA! Pentru a transfera documentele PDF, faceti click dreapta pe link si apoi "Save Target As.." si apoi alegeti locatia unde doriti sa fie salvat fisierul. Pentru a le citi, eveti nevoie de programul Acrobat Reader (gratuit). Faceti click pe imaginea de mai jos pentru a il transfera si instala.

 

 

 

  

Necesitatea monitorizarii e-mailurilor pentru detectarea continutului periculos, neplacut sau confidential, este evidenta. Cei mai periculosi virusi, capabili sa paralizeze sistemul de mail si reteaua in câteva minute, se propaga in intreaga lume intr-un interval de ordinul orelor. Produsele care scaneaza cu un singur motor de scanare nu mai sunt suficiente. Mai mult, virusi de mail pot instala programe backdoor sau alte programe daunatoare care ajuta intrusii sa patrunda in retea. Produsele care ofera doar functia de antivirus nu ofera protectie pentru atacuri de acest tip.

Rezolvarea problemei consta in instalarea unei solutii complete de filtrare a continutului/analiza punctelor slabe si antivirus pentru a proteja serverul de mail si reteaua. GFI MailSecurity actioneaza ca un firewall pentru e-mail si protejeaza impotriva virusilor si amenintarilor ce sosesc prin e-mail, atacurilor orientate la adresa retelei organizatiei. GFI MailSecurity este disponibil in doua versiuni. Versiunea pentru SMTP trebuie instalata ca un mail relay server si scaneaza atât mesajele care intra cât si cele care ies din retea. Versiunea ce foloseste VS API se integreaza cu Exchange Server 2000/2003 si scaneaza Information Store. Ambele variante pot fi instalate simultan pentru a obtine protectie maxima.

Filtrarea continutului e-mailurilor
Folosind motorul cu reguli de verificare a continutului, se pot trimite in carantina mesajele pe baza utilizatorului sau a tipului de fisiere atasate, pentru a fi aprobate de catre administrator. Toate atasamentele executabile sunt trimise in carantina pentru aprobare inainte de a fi trimise utilizatorilor. De aceea, fata de produsele ce ofera doar capabilitati antivirus, GFI MailSecurity dispune si de filtrarea continutului pentru a preveni eficient actiunea virusilor, worms, sau alte tipuri de atacuri. Pe lânga verificarea atasamentelor, GFI MailSecurity scaneaza si continutul mesajelor pentru continut daunator (pentru care o companie poate fi data in judecata) si scurgeri de informatii (transmiterea de informatii confidentiale). Puteti de asemenea sa alegeti stergerea fisierelor .mp3 si .mpg, deoarece acestea ocupa latimea de banda si incarca spatiul pe disc detinut de serverul de mail.

Verificare antivirus cu multiple motoare de scanare
GFI MailSecurity este independent de motorul de scanare si poate folosi mai multe asemenea motoare in acelasi timp. Tehnologia de scanare pentru mesaje poate fi combinata cu alte motoare antivirus, oferind o mai buna securitate. Deoarece fiecare motor de scanare are puncte tari si puncte slabe, mai multe motoare se pot completa pentru a oferi un nivel ridicat de securitate,

Analizeaza executabile si troieni
GFI MailSecurity Trojan and Executable Scanner detecteaza executabile malitioase necunoscute prin analizarea rezultatului rularii acestora. Troienii sunt periculosi pentru ca pot intra nedetectati in calculator oferind acces atacatorilor asupra datelor existente. Programele anti-virus nu detecteaza troieni necunoscuti deoarece se bazeaza pe fisiere de definitii. Motorul de scanare realizeaza decompilarea executabilului, afland astfel in timp real ceea ce face si compara cu actiuni malitioase cunoscute si trimite in carantina fisierele cu activitate suspecta cum ar fi accesarea modemului, stabilirea unor conexiuni in retea sau accesarea adress book.  

Include motoare de scanare de la Norman Virus Control si BitDefender
GFI MailSecurity include Norman Virus Control 5 si BitDefender. Norman Virus Control are un motor de scanare care a primit certificarea Virus Bulletin 100% de 23 ori la rând, si este certificat ICSA si Checkmark. BitDefender este un motor de scanare foarte rapid si flexibil care exceleaza prin numarul de formate pe care le recunoaste si poate scana. BitDefender este certificat ICSA. GFI MailSecurity actualizeaza automat definitiile de virusi pentru Norman Virus Control si BitDefender, având inclus in pret posibilitatea actualizari timp de un an.

Optional, motor de scanare McAfee si Kaspersky
Pentru o mai buna securitate, este posibila si utilizarea motorului de scanare de la McAfee si/sau cel de la Kaspersky. Motorul Kaspersky este certificat ICSA si a castigat numeroase premii din partea revistelor de specialitate: PC Magazine, PC World, etc. Este recunoscut pentru complexitatea scanarii, rata marita de aparitie a noilor definitii precum si a tehnologiei eurisistice unice care neutralizeaza practic virusii necunoscuti. Adaugarea motorului Kaspersky este foarte eficienta din punct de vedere al pretului. Motorul McAfee de scanare este foarte bun pentru a detecta Troieni, controale ActiveX si programe backdoor.

Protectie anti-spam la nivel de server
GFI MailEssentials for Exchange/SMTP ofera protectie anti-spam la nivel de server si elimina necesitatea instalarii de soft aditional anti-spam. Include de asemenea un set de metode eficiente de eliminare a spam-ului din retea. GFI MailEssentials realizeaza arhiavarea mailurilor, rapoarte despre mesaje, raspunsuri automate la nivel de sever, download POP3. Se integreaza cu GFI MailSecurity.

Motor de detectie a exploit-urilor din email
Acest motor reprezinta un rezultat al cercetarilor GFI in domeniu si va protejeaza impotriva viitorilor virusi de email si atacuri ce folosesc exploit-uri necunoscute ale sistemelor de operare. Laboratoarele de securitate ale GFI descopera noi exploit-uri la nivel de email care sunt descarcate automat de GFI MailSecurity.

Eliminarea automata a scripturilor HTML
Posibilitatea de a transmite e-mail in format HTML a permis hackerilor sa declanseze comenzi prin inserarea lor in e-mailurile in format HTML. GFI MailSecurity verifica prezenta script-urilor in corpul mesajelor si dezactiveaza aceste comenzi inainte de a trimite e-mailul catre destinatar. GFI MailSecurity protejeaza impotriva acestor mesaje printr-un proces patentat, care actioneaza imptriva virusilor HTML si a atacurilor lansate prin intermediul e-mailurilor in format HTML.

Aprobarea/respingerea mesajelor din carantina folosind clientul moderator, de mail sau bazat pe Web
GFI MailSecurity ofera cateva optiuni pentru gestiunea mesajelor din carantina. Clientul ofera o interfata simpla de aprobare/respingere a mesajelor. Moderatorul Web-based permite aprobarea/respingerea mesajelor de oriunde din retea. GFI MailSecurity permite folosirea unui director public pentru distribuirea mesajelor din carantina catre mai multi administratori.

Trimiterea automata in carantina a fisierelor Microsoft Word ce contin macro-uri
GFI MailSecurity protejeaza impotriva virusilor macro din documente Word sau Excel prin trimiterea automata in carantina a acestor documente. Puteti permite transmiterea de documente Word si Excel prin mail, deoarece GFI MailSecurity le va timite in carantina daca pot fi distructive.

Detecteaza ascunderea sau modificarea extensiilor
Atasamentele ce contin script-uri (spre exemplu .vbs) pot fi mascate ca fiind alte tipuri de fisiere. GFI MailSecurity detecteaza si trimite in carantina astfel de fisiere ce contin script-uri sau fisiere executabile. Cu GFI MailSecurity, puteti bloca/trimite in carantina fisierele pe baza tipului de fisier (de exemplu, executabil) pentru ca utilizatorii sa nu treaca de sistemul de securitate prin redenumirea extensiei.

Certificat Checkmark si ICSA
GFI MailSecurity detine certificat Checkmark de la West Coast Labs si certificat ICSA de la TruSecure. Checkmark demonstreaza ca produsul indeplineste standardele prin oferirea unei solutii de securitate. Certificatul Checkmark detinut de GFI MailSecurity declara ca produsul a detectat un procent de 100% din virusii actuali cu care a fost testat de compania independenta West Coast Labs.

Reguli usor de configurat, bazate pe utilizator Interfata bazata pe MMC a GFI MailSecurity permite crearea de reguli pentru verificarea continutului si a atasamentelor, si aplicarea lor utilizatorilor sau grupurilor de utilizatori. Regulile pot folosi utlizatorii Active Directory, reducând efortul administrativ.

Analiza lexicala
Modulul de verificare a continutului suporta scanare lexicala a e-mailurilor, permitând specificarea unor combinatii de cuvinte folosind operatorii AND si OR.

Clientii GFI sunt firme mari...
Multe firme cunoscute au ales sa foloseasca GFI MailSecurity for Exchange/SMTP. Iata doar cateva dintre acestea: NASA, Banca Centrala Europeana, MG Rover Group, Caterpillar PerotSystems, Port of Tilbury London Ltd, Mexx International BV (Olanda) si multe altele.

Reviews

Earns top spot in review of email security solutions - InfoWorld reviewer Dan Morton has selected GFI MailSecurity for Exchange/SMTP as the best email scanner out of the six solutions he tested, including products by Gordano, Network Associates, Sophos, Symantec, and Trend Micro. GFIMailSecurity got a 'Very Good' rating and was awarded the top score of 8.3 points for its performance. "The differences in score reflect the extra features and overall maturity of some products," wrote the reviewer. "The inclusion of multiple scanning engines and the ability to act as either a server-side or gateway solution, however, are what earned GFI MailSecurity the top spot."

- InfoWorld, June 2003

GFI MailSecurity awarded ICSA certification – GFI MailSecurity has been awarded anti-virus certification from ICSA Labs. The certification provides independent confirmation that the email security product protects networks against email viruses.

- ICSA Labs, May 2002

 

 

GFI MailSecurity awarded Checkmark – GFI MailSecurity has been awarded Anti-Virus Checkmark Level 1 certification from West Coast Labs. The certification ensures that GFI MailSecurity meets the Checkmark program’s rigorous standards for detecting in-the-wild viruses.

- West Coast Labs, April 2002

 

 

System requirements

Gateway mode:

· Windows 2000/2003 - Pro, Server or Advanced Server

- or

Windows XP (Note that if you use Windows 2000/2003 Pro or XP, you will only be able to accept a maximum of 10 inbound SMTP connections simultaneously, therefore Windows 2000/2003 Server is recommended).

· IIS5 SMTP service installed and running as an SMTP relay to your mail server.

· Microsoft Exchange Server 2003, 2000, 4, 5 or 5.5, Lotus Notes 4.5 and up, or an SMTP/POP3 mail server.

VS API mode:

· Windows 2000/2003 Server or Advanced Server.

· Exchange 2003 or Exchange 2000 Server with SP1 or higher, Exchange SP 2 recommended.

· If using Small Business Server, ensure you have installed Service Pack 2 for Exchange.

 

  

CS-Software SRL @ 2004 - Toate drepturile rezervate