Comunicat de Presă

 

București, 5 iulie 2004

GFI este prezent acum în România prin profesionalismul și seriozitatea firmei CS-SOFTWARE

După o experiență de peste 8 ani în domeniul securității datelor, fiind reprezentant în Romania pentru ThunderByte Antivirus apoi Norman Data Defense Systems, firma CS-SOFTWARE International SRL devine reseller autorizat pentru produsele GFI.

GFI este un furnizor foarte important de software anti-virus, anti-spam, pentru securitatea și monitorizarea rețelei precum și pentru mesagerie. Fondată în 1992, GFI are filiale  în SUA, în Marea Britanie, Germania, Cipru, Australia și Malta, și își comercializează produsele prin intermediul unei rețele mondiale de reselleri și distribuitori. GFI este un partener certificat Microsoft Gold și a câștigat premiul the Microsoft Fusion (GEM) Packaged Application Partner al anului în curs. Printre clienți se numără Microsoft, Telstra, Time Warner Cable, Shell Oil Lubricants, NASA, DHL, Caterpillar, BMW, US IRS, USAF, etc.

Dl. Chris Martin, Sales Executive la GFI Software, spunea: “Suntem mândri să primim CS-SOFTWARE SRL în rândul resellerilor autorizați GFI. Prin acest parteneriat, CS-SOFTWARE va beneficia de reputația și experianța acumulată în sfera securității rețelelor la nivel enterprise și în mesageria software. Cunoștințele firmei CS-SOFTWARE în domeniul IT românesc vor fi un punct forte în promvarea produselor GFI în această regiune cu ritm de dezvoltare foarte rapid. ”

“Produsele GFI sunt certificate și recunoscute internațional, clienți foarte importanți folosindu-le. Gama de produse GFI completează soluțiile pentru securitatea datelor oferite de CS-SOFTWARE. Experiența de peste 8 ani în problema securității datelor din România și cerințele organizațiilor cu privire la protecția și securizara sistemului informatic, ne-au obligat să completăm portofoliul de produse pentru securitate și monitorizare, alegând soluția cea mai performantă și utilizată pe plan internațional: GFI Software”, spunea Dl. Gabriel Ciobotaru, Director CSS Int’l SRL.

Gama de produse GFI include:

·         GFI MailEssentials pentru Exchange/SMTP – Anti-spam și management-ul email-urior: anti-spam la nivel de server, note de subsol, arhivare și raportare, list server, și multe altele.

·         GFI MailSecurity pentru Exchange/SMTP – Verificarea conținutului mesajelor: anti-virus, detectarea exploiturilor, verificarea conținutului, analiza riscurilor anti-troian.

·         GFI LANguard Network Security Scanner (NSS) – Scanarea securității rețelei, management-ul patch-urilor

·         GFI LANguard Security Event Log Monitor – Monitorizarea  event-urilor la nivelul întregii rețele

·         GFI Network Server Monitor – Trimite automat alerte și corectează probleme legate de server și rețea

·         GFI DownloadSecurity pentru ISA Server – Verifică download-urile: controlează ce fișiere întră în rețea prin FTP/HTTP și le verifică împotriva virușilor

·         GFI WebMonitor pentru ISA Server – Monitorizarea în timp real a conecțiilor HTTP/FTP și permite administratorilor să blocheze conecțiunile web curente

·         GFI FAXmaker pentru Exchange/SMTP – Fax în rețea la nivel de server

Oricine poate testa gratuit toate aceste produse, transferând o versiune de evaluare de la adresa: http://www.css.ro/gfi_home.html. Tot aici se pot obține și mai multe informații despre programele GFI.

 

 

  

CS-Software SRL @ 2004 - Toate drepturile rezervate