Promoție de sărbători
CLICK AICI!

Linkuri utile:
   > Detalii despre programul de navigație pentru România
   > Contact pentru alte detalii

COMANDA ACUM pachet Basic 2189 RON

COMANDA ACUM pachet Business 2599 RON

 

 

 

 

 

 

Sistem de navigație GPS pentru România

Portabil sau instalat pe autoturism cu harta rutabilă!

 

În premieră pentru România sistemul de navigație GPS prin Pocket PC (PDA) este cel mai flexibil, ieftin și performant sistem de navigație. Noutatea absoluta este colecția de hărți digitale și pentru Romania si orașele importante.

Componentele sistemului:

 

Sistemul de navigatie este compus din urmatoarele:

  1. Pocket PC (PDA) cu GPS
  2. Programul de navigație cu hărțile României
  3. Suport cu alimentare pentru montare pe mașină
  4. Opționale:  program de navigație pentru Europa de vest, card-uri de memorie, etc.

 

Vom descrie în continuare fiecare componentă în parte.

 

 

1. Pocket PC (PDA – Personal Digital Assitant) cu GPS

Pocket PC-ul face parte din categoria produselor hand-held (palmtop) și este un computer de ultimă generație, de dimensiuni reduse (dimensiunile 128x75x11 mm), care se poate folosi ca un calculator uzual. Dintre aplicațiile frecvente care rulează pe acesta putem enumera:
- Microsoft Office (Word, Excel),
- Microsoft Outlook, (pentru gestionarea de adrese și de termene, liste de sarcini, accesul la e-mail),
- Handwriter (scris de mână convertit în caractere de tipar),
- Calculator,
- Internet Explorer, WAP,
- Media Player: muzică ( MP3 ), video.

Dispozitivul GPS (Global Positioning System) calculează și furnizează poziția în care vă aflați. Calcularea poziției se face în funcție de semnalul recepționat de la sateliții GPS (în număr de 30) prin metoda triunghiulației. Semnalul GPS este GRATUIT, nu necesită nici o taxă de instalare sau abonament lunar, și este prezent pe tot globul, inclusiv în orice colț al țării.
Semnalul GPS trebuie recepționat de un dispozitiv special. Pentru un Pocket PC există 3 tipuri de dispozitive GPS pentru recepționat:

 

Un alt avantaj este faptul ca dispune de propriul sistem de operare (Microsoft Windows Mobile 2003) și se poate instala orice program scris pentru această platformă. In acest caz este vorba de programul de navigație care conține hărți digitale și interacționează cu dispozitivul GPS de furnizare a poziției.

2. Programul de navigație cu hărțile României

 
Singura hartă rutabilă a României disponibilă în prezent
Navigați în peste 153 de localități din România după denumirea străzilor și numerele locuințelor, beneficiind de o hartă foarte detaliată și, în plus, de o bază de date care conține peste 1.500 de puncte de interes (PDI).

Plug&Go - gata de plecare într-un minut!
Nu aveți nevoie de instalare sau înregistrare prin Internet. Introduceți cardul SD, selectați limba și utilizați programul imediat!

Meniu ușor de utilizat, disponibil în mai multe limbi
Ușor de învățat, rapid de utilizat. Funcțiile și setările pot fi accesate prin doar unul sau două clicuri indiferent de poziția din cadrul meniului.
Planificare a traseului cu mai multe destinații și optimizare rapidă
Utilizând funcția de căutare inteligentă , în numai câteva secunde, poate fi alcătuit un traseu personalizat, cu mai multe destinații.
Navigare pe bază de adrese și recalculare automată a traseului
După stabilirea traseului, programul vă ghidează automat către destinația dorită. Dacă deviați de la traseul stabilit inițial, aplicația va recalcula automat traseul.
Instrucțiuni vocale de navigare disponibile în limbile engleză și română
Asistentul de navigare vă oferă indicații verbale continue și ușor de înțeles pentru a vă ajuta să ajungeți la destinația dorită.
Funcție avansată de ocolire
Traseul planificat poate fi modificat cu ușurință înainte de pornire sau chiar în timpul deplasării. Utilizați funcția "Ocolire" pentru a putea evita blocajele rutiere.
Vizualizare în plan și tridimensională a hărții
Ambele tipuri de vizualizări pot fi în orice moment transfocate pe scară largă. Funcția de apropiere superinteligentă și sistemul de înclinare a hărții mărește sau înclină automat harta la apropierea de următorul viraj, astfel încât să puteți vizualiza mai bine manevra pe care trebuie să o efectuați.
Navigare la volan și hartă digitală
Pe lângă utilizarea ca sistem de navigație, produsul poate fi utilizat și ca o hartă digitală. Pentru localizarea adreselor și planificarea traseelor, nu este necesară o conexiune cu un dispozitiv GPS.
Comutare automată în modul zi/noapte
Programul comută automat între modurile de zi și de noapte în conformitate cu ora curentă a răsăritului și apusului soarelui.
Mod de afișare portret sau peisaj
Indiferent de sistemul de operare uilizat, puteți selecta modul portret sau peisaj pentru afișarea informațiilor pe ecran, dacă dispozitivul respectiv este compatibil cu aplicația.
Jurnal de parcurs și informații PDI
Traseul parcurs poate fi salvat, vizualizat sau redat în orice moment. Destinațiile preferate pot fi grupate și înregistrate în liste personale, fiecare fiind identificată cu ajutorul unui simbol individual.
Mod de conducere în siguranță opțional
Dacă selectați modul de conducere în siguranță, în timpul rulării autovehiculului vor funcționa numai indicațiile verbale și grafice, iar toate funcțiile de pe ecranul tactil vor fi inaccesibile, pentru a nu distrage atenția șoferului de la trafic.

Click AICI pentru detalii despre programul de navigatie!

 

3. Suport cu alimentare pentru montare pe mașină - PROFESIONAL

Fiind vorba de un sistem de navigație este indicat ca Pocket PC-ul să fie montat undeva fix astfel încât să nu afecteze vizibilitatea drumului, dar în același timp să fie accesibil conducătorului. De asemenea, suportul de fixare trebuie alimentat pentru a furniza permanent curent electric dispozitivelor. Firma Brodit este leader mondial în furnizarea de soluții pentru fixarea aparatelor (telefoane mobile, Pocket PC-uri, DVD-uri auto etc.). Un lucru important este acela că sistemele de fixare nu găurește bordul și poate fi demontat foarte ușor.

Sistemul de prindere (clip-ul) este disponibil în funcție de marca și modelul autoturismului. Acest clip se poate monta central sau lateral dreapta în functie de bord-ul mașinii și de design.

Pe acest clip se montează holder-ul care alimentează și susține Pocket PC-ul. Acesta este în funcție de Pocket PC-ul pe care îl alegeți.

 

4. Opționale  – Navigație pentru Europa de Vest

 

Tomtom Navigator 5 este cel mai bine vândut software de navigație din Europa de Vest. Principalele avantaje sunt:
-
          ușor de folosit: prin simpla apasare a ecranului; intervață intuitivă
-          vizualizarea traseelor: revedeți și testați traseul calculat înainte de a porni la drum
-          navigare 3D: vizualizarea hărții în 3D vă ajuta mult și navigarea devine mai simplă. În funcție de zi sau noapte, puteți schimba culorile hărții.
-          navigare vocală: navigația se face atât prin săgeți, cât și prin comenzi vocale la fiecare schimbare de direcție. Produsul are comenzi vocale în limba română.
-          recalcularea traseului: în cazul în care ați ratat o schimbare de direcție sau nu ați urmărit traseul, programul recalculează automat un alt traseu pentru a vă duce la destinație.
-          mii de puncte de interes: parcări, benzinării, hoteluri, restaurante, puncte de atracție turistică, bancomate, etc. Toate aceastea sunt trecute pe hartă și puteți alege navigarea către oricare dintre ele.

Alte opțiuni:

-          De asemenea, la Pocket PC se pot monta camere video/foto, carduri de memorie, tastaturi, cartele GSM, poate fi conectat la internet prin GSM, etc. Gama de accesorii si produse program pentru Pocket PC-uri fiind foarte mare, specialiștii noștri vă vor sfătui și oferii soluții în cazul în care ați avea nevoie de alte funcții.

 

 Produs livrat la cheie!!!

 La achiziționarea sistemului de navigație veți fi consiliat de specialiștii noștri pentru a alege cea mai potrivită soluție pentru dvs. Sistemul este livrat la cheie, Pocket-PC-ul și GPS-ul sunt configurate, iar suportul pentru mașina este instalat într-un atelier specializat, autorizat în montarea sistemelor de prindere, car kit-urilor, alarmelor, etc.

 

Pentru detalii si configurari, va rugam sa ne contactati!

 

 

 

  

CS-Software SRL @ 2004 - Toate drepturile rezervate