Firma CS-Software International SRL este reprezentant autorizat Norman si reseller autorizat GFI.

Am gandit si am creat un program avantajos pentru reselleri si integratori de sisteme in vederea revanzarii si integrarii produselor Norman si GFI.

Revanzarea si integrarea produselor Norman si GFI aduce valoare produselor vandute si firmei dvs. Veti face parte dintr-o echipa profesionala sustinuta in spate de firme mari multi-nationale ca Norman si GFI.

Produsele Norman si GFI se incadreaza in categoria aplicatiile pentru securitatea datelor, iar atunci cand vindeti unul sau mai multe calculatoare, sau atunci cand construiti o retea noua unui client, lucrul cel mai important este apoi securitatea sistemelor. Produsele Norman si GFI va scuteste de probleme tehnice software, care de cele mai multe ori apar datorita lipsei unei securitati si apoi datorita utilizatorilor care de cele mai multe ori nu sunt disciplinati sau nu sunt profesionisti in calculatoare.

Conditiile sunt flexibile si procedura de comanda este foarte rapida, fiind in avantajul atat al clientului final cat si al dvs. Produsele sunt in permanenta pe stoc.

Din partea noastra veti beneficia de tot suportul necesar atat marketing cat si tehnic. Discount-urile sunt in functie de cantitatile vandute iar loialitatea este maxima. Clientul este al dvs. si va ramane al dvs.

Pentru detalii despre beneficiile revanzarii produselor Norman, va rugam faceti click aici. Pentru detalii despre produsele Norman, consultati www.norman.ro sau www.norman.com.

Pentru detalii despre produsele GFI, va rugam faceti click aici.

Pentru alte detalii despre preturi, conditii, etc. va rog sa contactati: Gabriel Ciobotaru, E-Mail: gabriel@css.ro, Mobil: 0722-25.22.11

Speram intr-o colaborare benefica de ambele parti!

Echipa CSS!

 

 

  

CS-Software SRL @ 2004 - Toate drepturile rezervate