Sistem de navigatie GPS pentru România cu harta rutabilă!

În premieră pentru România sistemul de navigaţie GPS prin Pocket PC (PDA) este cel mai flexibil, ieftin şi performant sistem de navigaţie. Noutatea absoluta este colecţia de hărţi digitale şi pentru Romania si oraşele importante cu harta rutabilă. >> detalii

 

 Microsoft OEM

 Pret USD

 Windows XP Home OEM

94

 Windows 2000Prof./XP Prof OEM

155

 Office Small Business XP OEM ROM

296

 Office 2003 Basic Romana/Engleza OEM

219

 Windows 2003 Server Web edition, inclusiv 5 clienti

405

 Small Business Server 2003 Standard Edition, 5 clienti acces

498

Pentru alte produse software realizate de Microsoft sau de orice alta firma, va rugam de ne contactati.

Preturile sunt fara TVA.

 

PROGRAME LA CERERE

Pentru a putea raspunde cerintelor software ale tuturor clientilor nostri firma CS-Software a introdus un nou serviciu : "Programe la cerere".In cadrul acestuia oferim consultanta in vederea determinarii programului optim necesar firmei dumneavoastra in activitatile sale, realizarea programului in functie de necesitatile si preferintele dumneavoastra si instruirea personalului ce va lucra folosind programele noastre.De asemenea pentru orice program puteti oricand cere modificarea unor module precum si introducerea unor module noi pentru ca soft-ul sa se potriveasca perfect necesitatilor ulterioare.

Preturile programelor se negociaza in functie de complexitate si va asiguram ca sunt CELE MAI MICI PRETURI existente pe piata. Contactati-ne si va veti confinge!

 

 

  

CS-Software SRL @ 2004 - Toate drepturile rezervate